Inventor COMFORT CF-ION-12L

E-mail
Inventor párátlanító COMFORT CF-ION-12L, 12L / 24h, 1,6 literes tartály, Ionizáló, Alacsony zajszint, Digitális kijelző, Időzítő, Fehér
Gyártó: Inventor
Értékelés: Még nincs értékelés
Bruttó ár: 76761 Ft
Nettó ár: 60442 Ft
Áfa összege: 16319 Ft
Leírás

Leírás

Inventor párátlanító COMFORT CF-ION-12L, 12L / 24h, 1,6 literes tartály, Ionizáló, Alacsony zajszint, Digitális kijelző, Időzítő, Fehér

 

A frissesség, a kényelem és az energiatakarékosság mindent megtesz!

 

A Comfort párátlanító sorozat a rendelkezésre álló 10 és 12 literes modellekkel tökéletesen tiszta, kellemes és ideális légkör érzetét nyújtja, nyomok nélkül is. A beépített ionizátornak köszönhetően tökéletes körülményeket teremthet otthonában. Tiszta és egészséges légkört biztosít szennyező anyagok, por, szagok és mikroorganizmusok nélkül. A ruhaszárítás funkcióval lehetőség van a hatékony és higiénikus ruhaszárításra is, miközben az otthon ideális páratartalmát élvezheti az intelligens páramentesítő funkciónak köszönhetően, energia és pénz takarítható meg egyszerre! Ráadásul a páramentesítő alacsony zajszintjének köszönhetően az ideális páratartalom zavaró zajok nélkül érhető el.

 

Jellemzők

 

Ionizáló

 

Gondoskodjon egészséges és tiszta légkörről otthonában, és a beépített ionizálónak köszönhetően az abszolút frissesség érzését élvezheti, mintha a természet közepén lenne! Az a mód, ahogyan semlegesíti a légkörben lévő káros részecskéket, tisztább, egészségesebb és frissebb, szennyező anyagoktól, portól, szagoktól és mikroorganizmusoktól mentes környezetet eredményez. Meg fog lepődni az otthoni levegő minőségének látható különbségén, és a kényelem és a kikapcsolódás új szintjeit fedezheti fel!

 

Intelligens párátlanítás

 

Takarítson meg pénzt és energiát az intelligens párátlanítással. A párátlanító automatikusan kiválasztja a helyiség ideális páratartalmát a szobahőmérsékletnek megfelelően, így alacsony áramfogyasztást és kiváló körülményeket biztosít otthonában.

 

Ruhaszárítás

 

Szárítsa meg ruháit hatékonyan és higiénikusan a szárító funkcióval. Helyezze a ruhatartót egy kis helyiségbe (csukott ajtóval), és kapcsolja be a készüléket. A megtermelt levegő növeli a frissesség érzését, és rövid időn belül száraz és illatos ruhákat biztosít, teljesen szárazon tartja a helyiséget.

 

Alacsony zajszint

 

Élvezze az ideális körülményeket otthonában az Inventor sorozatú párátlanító sorozat alacsony zajszintjének köszönhetően. Az alacsony zajszint pihentető és kellemes környezetet teremt otthonában, nem kívánatos hangoktól és természetesen páratartalomtól mentesen, így a választás kiváló megoldás, fejlett technológiával és lenyűgöző eredményekkel, bosszantó zajok nélkül.

 

24 órás időzítő

 

A párátlanító 24 órás időzítővel rendelkezik, amely pontosan megtervezi a használat idejét, és elkerüli a felesleges használatot, ha több órán keresztül távol van otthonról.

 

Ionizáló

 

Biztosítson egészséges és tiszta légkört otthonában, és élvezze az abszolút frissesség érzését, mint amikor a természetben tartózkodik a beépített ionizálónak köszönhetően! Az a mód, ahogyan az ionizáló semlegesíti a légkörben lévő káros részecskéket, tisztább, egészségesebb és frissebb környezetet hoz létre, amely mentes a szennyező anyagoktól, portól, szagoktól és mikroorganizmusoktól. Meg fog lepődni az otthoni levegő minőségének látható különbségén, és a kényelem és a kikapcsolódás új szintjeit fedezheti fel!

 

Intelligens párátlanítás

 

Takarítson meg pénzt és energiát az intelligens párátlanítással.A párátlanító automatikusan kiválasztja a helyiség ideális páratartalmát a környezeti hőmérsékletnek megfelelően, így alacsony áramfogyasztást és kiváló körülményeket biztosít otthonában.

 

Ruhaszárítás

 

Szárítsa meg ruháit hatékonyan és higiénikusan a szárító funkcióval. Helyezze a ruhatartót egy kis helyiségbe (csukott ajtóval), és kapcsolja be a készüléket. A megtermelt levegő növeli a frissesség érzését, és rövid időn belül száraz és illatos ruhát biztosít, teljesen szárazon tartja a helyiséget.

 

Alacsony zajszint

 

Élvezze az ideális körülményeket otthonában az Inventor párátlanító sorozat alacsony zajszintjének köszönhetően. Az alacsony zajszint pihentető és kellemes környezetet teremt otthonában, amely mentes a nem kívánt hangoktól és természetesen nedvességtől, ami kiváló megoldássá teszi a választást, fejlett technológiával és lenyűgöző eredményekkel, bosszantó zajok nélkül.

 

24 órás időzítő

 

A készülék 24 órás időzítővel rendelkezik, amely pontosan beprogramozza a használat idejét, és elkerüli a felesleges használatot, ha több órán keresztül távol van otthonról.

 

Előnyök

 

Turbó üzemmód

 

Gyorsan csökkentse a páratartalmat olyan helyeken, ahol magas. Továbbfejlesztett Turbo funkció, javítja a légelszívást, és rövid időn belül hatékonyan visszaállítja az ideális páratartalmat otthonában a kényelmes légkör érdekében.

 

Folyamatos párátlanítás

 

Használja ki a folyamatos párátlanítási funkciót az azonnali eredmény érdekében, ahol a párátlanító folyamatos működésére van szükség. A folyamatos párátlanítással a készülék katalizátorként működik olyan igényes körülmények között, mint a ruhaszárítás vagy elárasztott helyiségek, azonnal és hatékonyan eltávolítva a nedvességet.

 

Levegőtisztító szűrő

 

Védje készülékét, és biztosítsa az optimális és hatékony működést a légtisztító szűrővel, amely megakadályozza a porrészecskék bejutását a párátlanítóba, így meghosszabbítja a készülék élettartamát.

 

Többirányú kerekek a könnyű szállítás érdekében

 

Könnyen szállíthatja a párátlanítót bárhová és bármikor. A beépített kerekek lehetővé teszik, hogy oda szállítsa, ahol szükséges a hatékony eredmény érdekében.

 

Automatikus újraindítás

 

Állítsa be a párátlanító funkciót, és felejtse el a gondokat! Az automatikus újraindítás funkcióval áramkimaradás esetén sem kell stresszelni, mert a készülék ebben az esetben az áramellátás helyreállása után onnan folytatja működését, ahol leállt, ideális körülményeket kínálva otthonában!

 

Páratartalom jelző kijelző

 

Hatékonyan állítsa be készüléke működését a páratartalom kijelzőnek köszönhetően, amely azonnali és pontos információt ad otthona páratartalmáról. Ellenőrizze a páramentesítő digitális kijelzőjén megjelenő páratartalom értéket, és állítsa be a hatékony működést igényei szerint.

 

Tartály vízszintjelzővel

 

Egy pillantással megtudhatja, hogy mekkora a vízszint a párátlanító tartályában.A tartály átlátszó, vagy van egy jelzővel, amely jelzi a vízszintet, így problémamentesen párátlanít.

 

Hangos riasztás megtelt víztartálynál

 

Győződjön meg arról, hogy készüléke zökkenőmentesen működik, a hangjelzésnek köszönhetően időben értesül, amint megtelik a víztartály, miközben a páramentesítő azonnal leáll. Élvezze a kiváló páratartalmat anélkül, hogy aggódnia kellene a túlzsúfoltság miatt.

 

Szűrőtisztítási emlékeztető

 

Védje a párátlanítót és biztosítsa annak maximális teljesítményét a szűrőcserére emlékeztető funkciónak köszönhetően. A kezelőpanelen lévő Szűrő jelzőfény kigyullad, hogy figyelmeztessen a szűrő tisztításának szükségességére, ezzel is hozzájárulva a párátlanító hatékony működéséhez és élettartamának növeléséhez, valamint saját kényelméhez.

 

A védelem túl teljes

 

Élvezze a párátlanító biztonságos működését a speciális kiömlés elleni védelemnek köszönhetően. Amikor a víztartály megtelik, a párátlanító automatikusan kikapcsol, és a Full jelzőfény kigyullad, hogy figyelmeztessen arra, hogy ki kell üríteni a víztartályt, hogy elkerülje a szivárgást.

 

Több

 

Folyamatos vízelvezetés

 

Ne aggódjon amiatt, hogy a víztartályt folyamatosan ürítse a folyamatos leeresztés lehetősége miatt. Helyezze a tömlőt a készülék mögé, és csatlakoztassa a szifonhoz. A párátlanító működése során összegyűlt víz közvetlenül a lefolyóba kerül.

 

Intelligens leolvasztás

 

Biztosítsa párátlanítója optimális teljesítményét a működése során az intelligens leolvasztással. Jégképződés esetén a kompresszor automatikusan leáll, és a ventilátor tovább működik, amíg teljesen el nem tűnik.

 

A hibák öndiagnosztikája

 

Szokatlan viselkedés esetén a készülék megjeleníti a hibakódot a képernyőn, azonnal értesítve a hibáról, hogy szükség esetén azonnal kijavíthassa.

 

Kompresszor védelem

 

Védje készülékét a kompresszor hosszabb élettartamának biztosításával, a gyakori indítások és leállítások alatti gyakori ütemezésnek köszönhetően, ami megvédi a kompresszort az esetleges sérülésektől.

 

Hűtőfolyadék szivárgásának észlelése

 

A készülék képes észlelni a hűtőfolyadék szivárgását és megjeleníti a megfelelő hibakódot a digitális képernyőn, ezzel biztosítva otthona védelmét.

 

Ökológiai hűtőközeg R290

 

A párátlanító környezetbarát R290 hűtőfolyadékot tartalmaz, alacsony környezetterheléssel, amely nem befolyásolja az ózonréteget. Gondoskodjon kiváló páratartalomról otthonában, miközben óvja a környezetet.

 

Párátlanítás működési tartománya 5 ℃ -35 ℃

 

A párátlanító kompresszorral rendelkezik, amely 5 ℃ -35 ℃ hőmérsékleti tartományban tud működni.

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Aktuális oldal linkje

QR-Code dieser Seite

Kapcsolat

Video 2000 Stúdió Kft.

Cím: 5100 Jászberény, Dózsa György út. 25.
Tel.: Fax.: 57/502-290,  20/275-1844

Információ és technikai segítség:

A kapcsolati menüponton keresztül