Toyotomi

toyotomi-logo

TOYOTOMI FALRA SZERELT SPLIT TÍPUSÚ KLÍMA (LEVEGŐ – ​​LEVEGŐ HŐSZIVATTYÚ)
A Toyotomi széles termékskáláját tekintve büszkék vagyunk arra, hogy a piacon a legmagasabb minőségű klímaberendezéseket vezettük be, amelyek garantálják a levegő tökéletes, hatékony és környezetbarát fűtését és hűtését.

A Toyotomi magas minőségi előírásai és az innovatív DC INVERTER Advanced Technology bevezetése olyan új környezetbarát hűtőközegek alkalmazásához vezetett, mint az R-410A és az R 32, amelyek fő jellemzője a környezetvédelem. A Toyotomi klímaberendezések, amelyek a hőszivattyúk legújabb generációjával, valamint az új stílusos kialakítással és a legfejlettebb légszűrőrendszerrel vannak felszerelve, a legjobbak közé tartoznak a nagy teljesítményű klímaberendezések között.

Miért válasszon Toyotomi split típusú klímát?
A Toyotomi a legújabb Full DC technológiát használja PAM és PWM modulációval, amely a legjobb kényelmet kínálja Önnek rövidebb idő alatt, és garantálja az energiamegtakarítást.
A beépített hatékony ionizáló semlegesíti a baktériumok 90%-át, szagtalanítókat és negatív ionokkal látja el a levegőt a csodálatos frissesség és tiszta légkör érdekében.
Az automatikus tisztítás funkció egy egyedülálló funkció, amely segít elkerülni a penész, a baktériumok és a szagok képződését. Az AC egység kikapcsolása után a beltéri egység ventilátora néhány másodpercig tovább működik a nedvesség elkerülése érdekében.
A csendes és kényelmes légáramlás a legjobb kényelemmel veszi körül. A zsalu függőlegesen vagy vízszintesen állítható a maximális kényelem érdekében.
Az intelligens on-off technológia lehetővé teszi, hogy a Toyotomi termékek automatikusan energiatakarékos üzemmódba lépjenek, amikor készenléti állapotba kerülnek, ami a normál 3 W-ról 0,5 W-ra csökkenti az energiafogyasztást (90%-os energiamegtakarítás).
I-FEEL funkció, intelligens funkció a kívánt hőmérséklet fenntartásához. A légkondicionáló két hőmérséklet-érzékelővel van felszerelve. Az első a beltéri egységen található, és beállítja az alapértelmezett hőmérsékletet, a második pedig a távirányítón található, amely alternatív hőmérsékletszabályozást kínál. A hőmérséklet a magasságtól függően változik, ezért az intelligens I Sense funkciót választva a beállított hőmérséklet a távirányító helyzetének megfelelő lesz.
8°C-os üzemmódban ez a funkció folyamatosan 8°C-on tartja a szobahőmérsékletet, és megakadályozza a helyiség lefagyását azáltal, hogy automatikusan aktiválja a fűtési üzemmódot, ha senki sem tartózkodik otthon hosszabb ideig, kemény télen.
Intelligens Leolvasztás rendszer, a leolvasztás hagyományos módja a gyári ütemterv kezdési ütemezése alapján működik. Ebben az esetben a leolvasztás funkció akkor is megvalósítható, ha a klímának nincs igazán szüksége rá. Az intelligens leolvasztás funkciónak köszönhetően a klímaberendezés csak akkor kapcsol le leolvasztásra, ha valóban szükséges, így csökken az energiafogyasztás

Aktuális oldal linkje

QR-Code dieser Seite

Kapcsolat

Video 2000 Stúdió Kft.

Cím: 5100 Jászberény, Dózsa György út. 25.
Tel.: Fax.: 57/502-290,  20/275-1844

Információ és technikai segítség:

A kapcsolati menüponton keresztül