Inventor KING légkondicionáló
Maximális energiamegtakarítás az A +++ energiaosztálynak köszönhetően minden klímazónában
Kiváló klíma a kívánt ponthoz, a legkisebb működési költséggel a mozgásérzékelőnek köszönhetően
Ellenőrizze légkondicionálóját a Wi-Fi távvezérlőtől függetlenül
Megakadályozza az allergiák és betegségek kialakulását az Advanced Triple Action Filter segítségével
Élvezze a tiszta és egészséges légkört a beépített ultrahangos ionizátornak köszönhetően
Légáram akár 10 m-ig az állandó hőmérséklethez a terület bármely pontján
Abszolút kényelem és energiatakarékosság!
Az új King 9.000 / 12,000 Btu / h sorozat forradalmasítja az energiamegtakarítást az A +++ energiaosztályokkal minden légkondicionáló zónában, és a legnehezebb időjárási körülmények között is garantálja a maximális teljesítményt. Biztosítsa az üzemeltetési költségek csökkenését az ECO-n keresztül és hozzon létre bárhol is ideális hőmérsékleti viszonyokat a távoli Wi-Fi vezérlési képességnek köszönhetően. Az új King sorozat az innovatív mozgásérzékelő technológiával fog lenyűgözni, amely segít Önnek mind az energiatakarékosságban, mind a hőmérséklet fenntartásában. A lehető legmagasabb kényelmet nyújtja a levegő 10 m-es szétosztásának köszönhetően a szobában, miközben tiszta és egészséges környezetet biztosít. mikrobáktól és szagoktól mentes az ultrahangos ionizátoron és a hármas akciószűrőn keresztül. A kifinomult aranybevonat és a kompresszor és a kültéri egység speciális fűtési zónája garantálja a légkondicionáló hosszabb élettartamát és a -30 ° C-on is kiváló fűtési teljesítményt.
5 év prémium prémium minden Inventor légkondicionálón
Minden Inventor légkondicionálóhoz 10 éves prémium garancia tartozik. A kiváló minőségű termelési és minőségi alapanyagok garantálják a termékek hibátlan és tartós működtetését még igényes körülmények között is. Ez is az Inventor Dehumidifiers és az ügyfeleink iránti elkötelezettség versenyelőnye.
Energiaosztály A +++
A King légkondícionáló sorozat technológiai fölénye a legmagasabb A +++ energiaosztályt kínálja minden éghajlati viszonyban a maximális energiatakarékosság érdekében.
Mozgásérzékelő
Az innovatív mozgásérzékelő technológia minden erőfeszítést megtesz az energiamegtakarítás növelése és a tökéletes kikapcsolódás érdekében. Állítsa be a légáramlás irányát a kívánt helyre és a kívánt hőmérsékletre, ahol a kívánt helyre vagy a diffúziót választja. Ugyanakkor csökkentse a működési költségeket, mivel lehetővé teszi, hogy az egység automatikusan csökkentsék vagy növeljék a teljesítményt a jelenlététől vagy a webhelytől való távollététől függően. A készülék elülső részén található speciális érzékelő figyeli a helyiségben levő mozgását, és amint észleli az első 30 perc elteltét, automatikusan csökkenti a teljesítményt a beállított hőmérsékleti szintek megtartásával. Ha valaki belép a szobába,
Wi-Fi szabvány
Az Inventor Wi-Fi Standard klímaberendezéseinek sorozatához USB-meghajtó tartozik, hogy élvezze a távoli kezelés minden előnyét. Az intelligens Wi-Fi segítségével létrehozhatja a kívánt környezetet, függetlenül attól, hogy hol van. Töltse le az Invmate II alkalmazást (a Google Play-ből vagy az App Store-ból ingyenesen), és takarítson meg energiát azáltal, hogy a légkondicionálót az okostelefonon vagy a táblagépen keresztül állítja be.
A természetfeletti természet
Az Overpowering Ionist pozitív és negatív ionokat termel. Ezek viszont sok energiát szüntetnek meg, amelyek megszüntetik a szagokat, a port és a füstöt, tiszta és egészséges légkört teremtenek.
Hármas akciószűrő
A Triple Action Filter C-vitamin, ezüst-ion és hideg katalizátor védi a bőrt és javítja a levegőt. C-vitamin : növeli a kollagén termelést. A szűrt levegő lágyítja a bőrt és csökkenti a stresszt. Ezüst ion : Csökkenti a baktériumokat és a mikrobákat a levegőben. Friss levegőt kínál szag nélkül, segítve a penész megelőzését. Hideg katalizátor : A szagokat és káros gázokat elnyeli a környezetből, miközben sikeresen csökkenti a formaldehidet és az illékony szerves vegyületeket.
Maximális légáram 10 m-en
Használja ki a légkondicionáló légbefúvóját akár 10 méterre a szobán keresztül, és a kívánt hőmérsékletet a helyiség bármely pontján megkapja.
Kompresszor és kültéri egység hőszivattyú
A kültéri egység kifinomult kialakítása a speciális fűtési zónával az alsó felületén, valamint a kompresszor garantálja a maximális védelmet a nehéz időjárási viszonyoktól, biztosítva annak élettartamának kiterjesztését, és maximális hozamot biztosít az optimális fűtési feltételekhez a térben, hatékonyan.

Eredmény: 1 - 2 / 2

KING széria "A+++" kategória WiFi modul beépítve R32 gáz,-30°C

Inventor K2VI32-09WiFi "R32", 2,6kW, WiFi, 5 év garancia

inventor_king_szet

Eszköz típusa Inverter Teljesítmény …

Bruttó ár: 492253 Ft
Nettó ár: 387601 Ft
Áfa összege: 104652 Ft

Termék részletes adatai

Inventor K2VI32-12WiFi "R32"3,6kW telj., WiFi, 5 év garancia

inventor_king_szet6

Teljesítmény (Btu / h) 12000 Fedett …

Bruttó ár: 520584 Ft
Nettó ár: 409909 Ft
Áfa összege: 110675 Ft

Termék részletes adatai

Aktuális oldal linkje

QR-Code dieser Seite

Kapcsolat

Video 2000 Stúdió Kft.

Cím: 5100 Jászberény, Dózsa György út. 25.
Tel.: Fax.: 57/502-290,  20/275-1844

Információ és technikai segítség:

A kapcsolati menüponton keresztül