Inverteres egybeltéris mennyezeti és oldalfali/parapet klímák.

5 év teljes garancia.

A légkondicionáló alkalmazkodik a szobai követelményekhez. A padló vagy a mennyezet az üzleti igényektől függően
A hőmérséklet-kompenzáló szenzor tökéletes légkondicionálást biztosít a szobában
A négyirányú légáramlás egyenletes hőmérséklet- és kényelmi szintet biztosít
Arany védelem
A beltéri és kültéri egység kifinomult arany hidrofil bevonata biztosítja a légkondicionáló maximális védelmét és teljesítményét, meghosszabbítja élettartamát és javítja a helyiség levegőminőségét. A hidrofil bevonat korrózióállóságának köszönhetően a kültéri egység korróziós elemekkel, például esővel és sós levegővel szembeni ellenállása megnő, míg a felolvasztási folyamat felgyorsul, ezáltal növelve a fűtési teljesítményt. Használja ki a beltéri egység aranyvédelmét, és megakadályozza a baktériumok reprodukálását és terjesztését az űrben, egészséges és kényelmes környezetet teremtve.
Wi-Fi kész
Állítsa be a légkondicionálót könnyen, bárhol is tartózkodik, az okostelefonon vagy a tableten keresztül. Töltse le ingyenesen az Invmate II alkalmazást a Google Play & App Store-on keresztül, és takarítson meg energiát azáltal, hogy a kívánt környezetet a kívánt időben hozza létre.
* A  Wi-Fi Ready  mennyezeti mennyezeti klímaberendezések előfeltételei a távoli kezelésnek és az intelligens Wi-Fi portnak, amely az elektromos és légkondicionáló üzletekből vásárolható.
R32 Ökológiai hűtőfolyadék
Az R32 ökológiai hűtőfolyadék, amely 68% -kal alacsonyabb globális felmelegedési potenciállal rendelkezik, tovább fokozza a légkondicionáló teljesítményét, és drasztikusan hozzájárul a globális felmelegedéshez. Nem befolyásolja hátrányosan az ózonréteget, segít csökkenteni a túlmelegedés jelenségét a kisebb hőmennyiség (GWP = 675) befogásával, és könnyen újra felhasználható és újrahasznosítható.
Negyedik irányított légáram
A megújult kialakítás egységes levegőelosztást biztosít minden irányban. A vakok mozgása nem csak vízszintes, hanem függőleges is, ami a terület legnehezebb területein is vezet a levegőhöz.
Alacsony hőmérsékletű hűtési mód
A légkondicionáló speciális kialakítása hatékony és hatékony hűtést biztosít azokon a területeken, ahol különleges feltételek szükségesek -15 ° C-on is.
Friss levegő bemenet
Légcsatorna csatlakozás a friss levegő térbe történő beömléséhez. Könnyen csatlakoztatható az egység speciális tartóihoz.
Központi vezérléskezelés (opcionális)
Fedezze fel az Inventor széles körét a központi vezérlőkön. Csatlakoztasson akár 64 beltéri egységet egy vezérlőpanelhez, és a központi vezérlés lejátszható. Kapcsolja be és ki minden egységet, állítsa be az egyes helyiségek hőmérsékletét, vagy módosítsa a kívánt módot. Megoldások a szállodai egységek, irodaházak vagy bármely olyan hely / épület számára, amely központosított irányítást igényel

Eredmény: 1 - 3 / 3

Inventor egybeltéris mennyezeti és oldalfali/parapet klímák

Inventor V7KI-18WiFiR/U7RS-18 5,5kW

inventor_parapet

Hűtési teljesítmény 18 000 …

Bruttó ár: 502878 Ft
Nettó ár: 395967 Ft
Áfa összege: 106911 Ft

Termék részletes adatai

Inventor V7KI-24WiFiRB/U7RS-24 8,4kW

inventor_v2mki_24

Eszköz típusa Inverter Névleges …

Bruttó ár: 594954 Ft
Nettó ár: 468468 Ft
Áfa összege: 126486 Ft

Termék részletes adatai

Inventor V7KI-36WiFiR/U7RS-36 12kW

inventor_v2mki_24_menny8

VKI-36WiFiR / U7RS-36 Eszköz típusa …

Bruttó ár: 934928 Ft
Nettó ár: 736164 Ft
Áfa összege: 198764 Ft

Termék részletes adatai

Aktuális oldal linkje

QR-Code dieser Seite

Kapcsolat

Video 2000 Stúdió Kft.

Cím: 5100 Jászberény, Dózsa György út. 25.
Tel.: Fax.: 57/502-290,  20/275-1844

Információ és technikai segítség:

A kapcsolati menüponton keresztül